Nog meer voodoo-marketing met dure vruchtensap bij Albert Heijn!

Na ons vorige bericht over de manier waarop AH zijn bessensap verkoopt hebben we nog meer vreemde dingen ontdekt. Zo wordt er Avocado Spinazie verkocht waar (huh?) meer Appel (51%) en Komkommer (15%) in zit dan Avocado (21%) en Spinazie12%. Ook is er zogenaamde Zwarte Bessen (15%) en Bramen (15%) sap waar veel meer Appel (37%) en Sinaasappel (25%) in zit en Framboos Granaatappel sap waar meer Sinaasappel (25%) dan Framboos (18%) in is verwerkt.

Het lijkt er op dat AH pretendeert duurdere smaken te verkopen (6 Euro per liter) en er vervolgens goedkopere sappen in doet en dat heel sneaky alleen op de achteretiketten vermeld omdat zij waarschijnlijk weten dat consumenten die toch bijna niet lezen. Dit neigt toch echt naar consumenten bedrog. Vreemd dat zo’n groot beroemd merk zich verlaagt tot dit soort trucs. Kan EZ hier nou echt niet tegen optreden?

sap avocado sap avocado achterkant sap bramen sap achterkant braamsap framboos sap framboos achterkant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *